De nervi, Huawei tocmai ce a lansat la Londra seria HONOR 20

Brandul global de smartphone-uri HONOR lansează astăzi oficial la Londra prima sa serie de smartphone-uri: HONOR 20 LITE, HONOR 20 și HONOR 20 PRO. Această colecție dovedește excelența seriei N de la HONOR, apreciată pentru designul său superior și capabilitățile de fotografiere, precum și angajamentul brandului față de aspectul inovator și caracteristicile unice ale smartphone-urilor care rezonează cu tinerii din întreaga lume.

În altă ordine de idei, Radu are un articol destul de amplu despre cum și de ce se luptă guvernul SUA cu Huawei și ZTE, zilele acestea Google interzicând accesul terminalelor Huawei la aplicațiile proprietare precum Gmail, de exemplu. De urmărit în perioada următoare ce se va întâmpla cu telefoanele Huawei și sistemul de operare Android, cu Google Play și altele din zona asta, fiind un caz cam fără precedent, cel puțin la un nivel atât de mare.

În ceea ce ne privește pe noi, consumatorii, Huawei a venit la fel ca și Samsung cu mulți bani în marketing și modele în magazine, însă a folosit ca diferențiator principal tehnologia – camera foto, reverse charging, d-astea (remember Nokia? doar că la Huawei a și funcționat).

Nu cred că și-a cumpărat nimeni Huawei pentru că va deveni mai creativ folosind diverse aplicații cu un pen, însă cu siguranță nimeni nu s-a gândit că, la un moment dat, e posibil să te trezești că ai cumpărat un Bugatti pe care-l hrănești cu GPL, căci la altceva nu mai are access.

PS. Mă mir că nu a existat niciun posesor de Huawei care să-și arunce telefonul în semn de protest (aparent prin China lumea boicoteză Apple), însă nu cred prea tare că vânzările vor scădea dramatic deoarece lumea nu va mai cumpăra Huawei pentru că spionaj, terorism, foamete, sărăcie etc. Nobody cares.

Photo by Barna Kovács on Unsplash

2 thoughts on “De nervi, Huawei tocmai ce a lansat la Londra seria HONOR 20

  1. Neah, văzui asta in articolul linkuit: “The functions in Huawei are comparable to Apple iPhones or even better. We have such a good smartphone alternative, why are we still using Apple?”

    Like

Leave a comment