Nu cred că ajungem la timp, însă vom avea internet gratuit prin WiFi

wifi-train-shutterstock

Orange vine cu o veste bună pentru cei care vor călătorii vara aceasta cu trenul către litoralul Mării Negre. Până pe 15 septembrie, călătorii de pe ruta București-Constanța (și retur) se bucură de Wi-Fi gratuit în vagoanele semnalizate cu „Orange Wi-Fi Zone”, fără a fi condiționați de rețeaua de telefonie mobilă pe care o utilizează.

Conectarea la internet în trenurile CFR are la bază soluția Orange Business Wi-Fi și permite acces de mare viteză pe toată durata călătoriei pentru sute de dispozitive mobile conectate simultan pe parcursul celor două ore spre litoral.

Orange completează portofoliul de proiecte prin care oferă conectivitate în mișcare. În 2015, Orange a implementat un proiect prin care le pune la dispoziție călătorilor Companiei de Transport Public Cluj-Napoca Wi-Fi gratuit, fie că sunt sau nu clienți Orange, iar între timp serviciul a fost extins și în alte orașe din țară, precum Timișoara și Caransebeș.

Tot în 2015, Orange, în parteneriat cu Dacia, a dezvoltat soluția pentru ediția specială Dacia Duster Connected by Orange. Mașina dispune de Wi-Fi la bord și pe perioada călătoriei, în autovehicul pot fi conectate până la 10 dispozitive, simultan.

♥ foto – shutterstock.com

2 thoughts on “Nu cred că ajungem la timp, însă vom avea internet gratuit prin WiFi

Leave a comment