Lansări: Samsung Gear 360

Ieri, la Mobile World Congress 2016 în Barcelona, Samsung a lansat Samsung Gear 360, o camera video care, așa cum spune și numele, permite înregistrarea de filme 360°. Iată un exemplu, full HD.

Samsung Gear 360 dispune de două obiective fisheye, fiecare fiind echipat cu senzori de imagine de 15 megapixeli, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de înregistra filme la 360 de grade cu o rezoluție mare (3840 x 1920), dar și fotografii cu o rezoluție de 30 de megapixeli.

De asemenea, utilizatorii pot filma sau fotografia imagini la 180 de grade folosind doar un singur obiectiv. Dezvoltat pentru a fi folosit în orice moment al zilei, Gear 360 dispune de lentile luminoase cu apertură F2.0, ce permit realizarea unor imagini clare sau filmări panoramice, chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Având o carcasă ușoară, compactă și un design sferic, Gear 360 oferă un plus de mobilitate pentru activități în aer liber sau în interior. Camera este completată de un trepied ușor de utilizat și este compatibilă cu o gamă extinsă de accesorii existente pe piață în acest moment.

1 thought on “Lansări: Samsung Gear 360

Leave a comment