Performanțele României și ale Republicii Moldova în topurile P0rnHub

PornHub a publicat în urmă cu câteva ore «2015 Year in Review», un articol ce cuprinde o serie de date și infografice ce privesc audiența site-ului, proveniența traficului, căutări etc. Pentru amuzament, am extras câteva grafice în care apar România și Moldova.

Time on site

Dacă acest articol apărea pe Libertatea, Cancan, Wowbiz și alte întreprinderi asemănătoare, titlul ar fi fost cam așa: “Iată motivul ȘOCANT pentru care moldovencele trec Prutul! Cele 4 secunde care au făcut diferența!”.
1-phub

Top tări

2-phub

România

Românul caută filme românești, nu a uitat-o pe Alina Plugaru și își dorește filme pentru adulți cu… Scooby Doo. Mă rog. De gustibus non disputandum. 🙂
3-phub

Vârsta

4-phub

Femei vs. Bărbați

Doar un sfert dintre vizitatorii români sunt femei. Moldova nu apare în grafice, un punct în plus pentru titlul amintit mai sus, la primul grafic. 🙂
5-phub

Device / țară

În România a crescut consumul de pe mobil, însă asta știam deja. Site-ul raportează în 2015 o creștere de 9% trafic din România de pe smartphone și 1% de pe tabletă.
6-phub

Device / wordlwide

E momentul Moldovei să se remarce. Traficul de pe terminalele mobile a crescut în 2015 cu 70%.
7-phub

Sărbători – Crăciun

România este pe locul 4 în topul tărilor care nu renunță la filmele pentru adulți nici măcar de Crăciun. În ajun am fost cu 32% mai puțini, însă am recuperat de Craciun, unde scăderea a fost de doar 15%.

Ce frig e în Rusia… :-))
8-phub

Sărbători – Paște

De Paște am avut o scădere de doar 18%.
9-phub

Sărbători – Anul nou

În noapte de anul nou, traficul provenit din România a scăzut cu peste 50%. Românul l-a preferat pe Dan Negru. Trist. 🙂
10-phub

Leave a comment