My Heartbeats, o aplicație care transformă bătăile inimii în bonus de net

shutterstock-heart-inima-valentin-iphone

Nu e deloc ușor să ieși în evidență de Valentine’s Day. Unde intorci mouse-ul vei vedea doar inimioare: concursuri cu inimioare, căni cu inimioare, mesaje cu inimioare, inimioare cu… inimioare. Iar prin agenții, numai iubire nu găsești în săptămânile de dinaintea Valentine’s Day.

Anul acesta, Orange România a venit cu o idee simpatică.

A lansat o aplicație, care îți măsoară pulsul și oferă clienților un bonus de net echivalent cu numărul de bătăi pe minut. De exemplu, daca ai pulsul 70, primești 700 MB de net bonus. Mă gândesc că aplicația asta ar trebui probată în timpul unui antrenament la sală, altfel nu are niciun rost. 🙂

În perioada 9 februarie – 15 martie 2016, clienții Orange își pot declara dragostea într-un mod inedit, trimițând sunetul inimii către persoanele dragi, prin intermediul aplicației mobile My Heartbeats.

Clienții Orange care trimit sau primesc mesaje prin intermediul aplicației primesc câte 10 MB cadou pentru fiecare bătaie a inimii. Spre exemplu, la un puls de 78 de bătăi pe minut, bonusul de internet este de 780 MB.

În plus, cei care folosesc aplicația My Heartbeats primesc un voucher de 10 euro reducere la telefoane, tablete și accesorii din oferta specială de Valentine’s Day, pe care îl pot folosi în magazinele Orange sau pe orange.ro până pe 31 martie.

♥ foto – shutterstock.com

13 thoughts on “My Heartbeats, o aplicație care transformă bătăile inimii în bonus de net

  1. Asta da aplicații morți ei cu net asa mai merge asa se merită să ai net fără să mai bagi bani as folosie ca să vb cu a dicu. Normal că jnima imi bate cu bătă mari cand aflu ca mă inseală cu alții cred ?

    Like

Leave a comment