Doi cofondatori eMAG investesc în Vector Watch

Vector Watch a atras o nouă investiție în valoare de cinci milioane de dolari. Runda de finanțare a fost condusă de fondul de investitii GECAD Group care continuă să rămână cel mai important acționar al companiei, urmat de Catalyst România și de un grup de investitori privați după cum urmează: Radu Apostolescu și Bogdan Vlad (antreprenori și investitori, cofondatori eMAG), precum și Mihai Popescu (cu o experiență de 23 de ani în dezvoltarea de platforme informatice și servicii IT).

Capitalul primit urmează a fi folosit pentru sustinerea dezvoltării produsului și extinderea biroului companiei din zona Bay Area, Statele Unite ale Americii.

Merită investiția?

Aflat zilele trecute în trecere printr-un Apple Store din SUA, Radu Apostolescu povestește cum un vânzător a făcut ochii mari când i-a văzut ceasul de la mână, evident, un Vector Watch. 😀

PS. Vector Watch a ajuns și în România datorită Orange România.

1 thought on “Doi cofondatori eMAG investesc în Vector Watch

  1. Intrebarea care mi-a venit in minte este: ce inseamna 5 milioane de dolari? Este o suma mare? Este o suma mica? De ajuns probabil le va ajunge in perioada urmatoare, ca sa urce inca o treapta. Apoi, inca o runda de finantare si tot asa mai departe. Sa speram ca vor ajunge mari. Mari de tot.

    Like

Leave a comment