Bloggeri romani pe partie in Austria, cu action cam Sony HDR-AS15

Pe finalul lui 2012, Sony lansa pe piata action cam-urilor SONY HDR-AS15, o camera video Full-HD ultra-compacta, cu o greutate de 90 de grame, obiectiv Carl Zeiss® cu unghi de 170°, o camera rezistenta la filmarile in zapada, ori la maxim 60 de metri sub apa.

Camera dispune de cinci moduri de inregistrare, de la Full HD 30p la VGA, in cazul in care aveti nevoie de inregistrari de lunga durata. De asemenea, SONY HDR-AS15 are si doua moduri de inregistrare HD slow-motion (4x/2x).

Stick-urile de memorie disponibile pe camera sunt Memory Stick Micro™ (M2) si Micro SD/SDHC (clasa 4 si cele superioare). Un clip hands-on, precum si cateva fotografii detaliate cu Sony AS15, ori accesoriile disponibile gasiti in acticolul SONY Action Cam HDR-AS15: specs, accesorii si pret.

Camera a fost testata in Komandamentul de iarna de la Niedernsill de catre Cosmin Tudoran (Multumesc!), in imaginile si clipurile pe care le-a facut aparand Miruna Sfia si Cristian Sutu, partasi la Tabara de fotografie din Austria si la coborarile pe care le-au facut impreuna.

Mai jos aveti si 4 fotografii pe care le-a facut AS15. Place?



Komandamentul de iarna din Niedernsill este editia a III-a a Tabarei de Fotografie pentru Bloggeri, eveniment organizat de catre Foto Union si sustinut de un grup de companii format din Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel si Anagrama.

5 thoughts on “Bloggeri romani pe partie in Austria, cu action cam Sony HDR-AS15

  1. Pingback: Ce au scris 16 bloggeri in #komandament, tabara de fotografie din Austria? | refresh.ro

  2. Pingback: TFB3 – raport de activitate în komandament | Foto Union

Leave a comment