Samsung trece la Jelly Bean?

Saptamana trecuta, Samsung galaxy S3-ul din dotare mi-a semnalat existenta lui Android 4.1.1, sistem denumit Jelly Bean (4.1.x). Iar din cate inteleg, procesul de update al SGS3-ului la noul sistem de operare a inceput in Europa inca de acum o luna de zile, atat pentru SGS3, cat si pentru Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy Note II, Galaxy Tab 2 7.0, Galaxy Tab 2 10.1 si Galaxy Note 10.

Ce imi place:
– design mult mai atragator al tuturor iconitelor, folderelor, meniurilor etc.
– mai multe informatii in notificari! vezi franturi grupate din mailuri, sms-uri, notificari etc, plus posbilitatea de a accepta direct din notificari legaturi pe diferite retele sociale.
– bateria tine mai mult. sper sa nu fie doar o impresie persoanala.

Ce nu-mi place:
– Jelly Bean nu e Yin si Yaang, suflet pereche, cu SGS3-ul. Cu toata tehnologia din spate se incrunta (a se citi se mai blocheaza cate 2-3 secunde) in mizeria de starea vremii din primul ecran de parca e dusmanul lui cel mai mare.
– sunt momente in care, dupa terminarea unui apel, telefonul are nevoie de 2-3 secunde pentru a-si da refresh(.ro?:)) la ecran. nu tocmai placut, caci de necesar nici nu mai vorbesc.

Pe scurt, se blocheaza in diferite actiuni, majoritatea apeluri. Ca sa nu zic ca m-am ploconit cu acel apel pierdut pe care il vedeti si in primul screen shot de mai jos, apel pierdut care nu exista fizic. Alte pareri?

PS. Are cineva un iPhone 4S de vanzare? πŸ™‚


11 thoughts on “Samsung trece la Jelly Bean?

Leave a comment