COSMOTE Romania a strigat “nelimitat”

COSMOTE No Limit

La un moment dat, urmaream pe blog batalia minutelor din ofertele companiilor de telefonie mobila din Romania, ajungand, intr-un final, la concluzia ca acele cateva mii de minute oferite ar echivala, practic, cu ceea ce am putea intelege prin nelimitat.

Si m-am oprit la vremea respectiva la oferta Vodafone de 10.000 de minute in retea, oferta care nu mai stiu daca mai e in picioare, insa avea o singura problema. Era valabila doar pentru convorbirile cu inca 3 clienti Vodafone.

Astazi, COSMOTE sparge monotonia, ca sa-l citez pe Seceleanu (aici), si introduce abonamentul No Limit, abonament ce contine voce nelimitata national si international in zona 1 (vezi mai jos), SMS-uri si MMS-uri nelimitate in retea, plus 500MB trafic de date.

Mai mult decat atat, COSMOTE include in oferta de mai sus si apelurile video, nelimitate in retea (remember Vodafone vs. Cosmote (apeluri video)?). Pretul abonamentului No Limit? 31 euro fara TVA. Cred ca este cea mai tare oferta de pana acum a unei companii de telecom din Romania.

Si observ ca ZF a sapat putin prin oferte:

Niciun alt operator de telefonie mobilă de pe piaţă nu are în ofertă pentru clienţii rezidenţiali abonamente cu apeluri naţionale nelimitate. Spre exemplu, la Orange cel mai scump abonament, cu un cost de 125 de euro pe lună (TVA inclusă), include 1.400 de minute de apeluri naţionale şi 500 de SMS-uri naţionale, iar la Vodafone cel mai scump abonament – cu un tarif de 90 de euro pe lună (TVA inclusă), include 1.000 de minute de apeluri naţionale.

* Zona 1 inseamna urmatoarele lucruri:

Retele fixe din Europa: Austria, Belgia, Bulgaria, Ciprus, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia (Inclusiv orasul Vatican), Letonia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia (Inclusiv Azores si Madeira) , Slovacia, Slovenia, Spania (Inclusiv Insulele Canare), Suedia, Marea Britanie (Guernsey, Isle Of Man, Jersey), Albania, Andorra, Armenia, Belarus, Bosnia Herzegovina, Croatia, Insulele Faroe, FYROM, Georgia, Moldova, Monaco, Muntenegru, Russia, San Marino, Serbia (Inclusiv Kosovo), Elvetia, Turcia, Ucraina

Retele fixe si mobile: USA (cu exceptia Alaska si Hawaii), Canada, Israel

12 thoughts on “COSMOTE Romania a strigat “nelimitat”

  1. Pingback: Haotik

  2. Pingback: Max Dan

  3. Ma bucur ca piata telecom se dezvolta din ce in ce mai mult in romania, si ar trebui ca toti sa alegem Cosmote, pentru ca pune pe primul loc clientul, apoi compania.

    Like

  4. Pingback: Mihai Movilescu

  5. Pingback: ioan mihali

  6. Pingback: Spoturile “No Limit” | refresh.ro

  7. Pingback: Si Vodafone a strigat “nelimitat” cu RED | refresh.ro

  8. Pingback: Cosmote Romania lanseaza un nou plan tarifar nelimitat | refresh.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s